پنالتی گوگل / تشخیص پنالتی شدن سایت و راههایی برای خروج از پنالتی گوگل

ساخت وبلاگ

 

آیا وب سایت رقبایتان در حالی که مطالب بی کیفیت تولید می کنند، رتبۀ بالاتری نسبت به وب سایت شما دارند؟ اگر اخیراً به دلیل مجازات های گوگل ترافیک وب سایت خود را از دست داده اید، در این مقاله می توانید اطلاعات مورد نیاز جهت بهبود وضعیت رتبۀ وب سایت تان را پیدا کنید. زمان بهبود وضعیت سئو وب سایت پس از اعمال مجازات توسط گوگل می تواند بین 72 ساعت تا چند ماه متغیر باشد. بدون در نظر گرفتن وضعیت وب سایت تان، باید بگوئیم همیشه جای امیدواری وجود دارد و همۀ وب سایت ها می توانند به حالت اولیۀ خود بازگردند.

چه زمانی پنالتی گوگل رخ می دهد؟

پنالتی گوگل زمانی رخ می دهد که یکی از الگوریتم های گوگل فعالیت سایت شما برای رسیدن به رتبه های بالای گوگل را غیر قانونی تشخیص دهد. به این ترتیب سایت شما رتبه خود در گوگل را از دست داده و در وب مستر به شما اطلاع داده می شود که به چه دلیل سایت شما از نتایج جستجو حذف شده است. برای خروج از گوگل پنالتی شما باید به کارشناسان گوگل یک پیام بدهید و توضیح دهید و آنها را قانع کنید که سایت شما از راه های غیر قانونی استفاده نکرده است. توجه داشته باشید که این پیام ها توسط کارشناسان گوگل بررسی و صحت مطالب آن بررسی می شود. وب سایت هایی که از طرف گوگل شامل جریمه می شوند و اسپم می شوند، با توجه به نوع جریمه شدن اتفاقات خاصی برای آنها می افتد. به عنوان مثال سایتی که از طرف الگوریتم پنگوئن اسپم شناخته شده است، ممکن است از نتایج گوگل به ازا کلمه کلیدی که لینک های اسپم ورودی دریافت کرده است، حذف شود. همچنین سایت هایی که از طرف پاندا و سایر الگوریتم های ضد اسپم جریمه می شوند، پیام گوگل را مبنی بر manual action دریافت می کنند و باید مشکل را برطرف کرده و به گوگل پاسخ دهند. در ادامه این مقاله به نکات مختلف در مورد پنالتی گوگل می پردازیم و به شما توضیح خواهیم داد که چگونه می توانید سایت خود را از پنالتی گوگل خارج کنید.

بیشتر بخوانیدشرکت طراحی سایت      ساخت سایت     طراحی سایت شرکتی

 

پنالتی گوگل چیست

تبلیغات درون متنی/

اگر تمایل دارید برای شرکت خود اقدام به طراحی سایت کنید پیشنهاد می کنم ابتدا مقالات مربوط به تفاوت طراحی سایت شرکتی و طراحی سایت فروشگاهی را مطالعه کنید. من به شما پیشنهاد می کنم خدمات طراحی سایت پیام آوا را برای این کار نگاه کنید. شرکت پیام آوا بهترین و با کیفیت ترین خدمات طراحی سایت را در قالب طراحی سایت ارزان و مقرون به صرفه به شما ارائه می کند.

تبلیغات درون متنی

پنالتی گوگل چیست؟

یکی از راه های جلوگیری از پنالتی شدن در گوگل رعایت قوانین گوگل است.الگوریتم های گوگل نباید فعالیت های سایت شما را غیر قانونی تشخیص دهند. گوگل در واقع سایت هایی که از روش های نادرست و فریب آمیز به دنبال بهبود رتبه خود هستند را شناسایی کرده و آنها را جریمه می کند، در درجه اول است بهتر است با الگوریتم های ضد اسپم گوگل آشنا شویم، برخی از این الگوریتم ها عبارتند از :

 

الگوریتم های گوگل و گوگل پنالتی

 

پنالتی گوگل با الگوریتم گوگل پاندا

پاندای گوگل مطمئن می شود که محتوای سایت شما با ارزش است. این الگوریتم درست مانند یک پاندای واقعی که ماهی های درشت را تشخیص می دهد. محتوای سایت شما را بر اساس تعداد کلمه و نسبت کلمه به تگ های HTML و همچنین برای کپی نبودن محتوا بررسی می کند. اگر سایت شما از این سنجش سر بلند بیرون بیاید مشکلی نخواهید داشت. در غیر این صورت ممکن است با پنالتی شدن روبرو شوید.

پنالتی گوگل با الگوریتم گوگل پنگوئن

سایت های اسپم و سایت هایی که برای تبلیغ سایر سایت ها ایجاد شده اند. توسط این الگوریتم شناسایی می شوند. این الگوریتم مسئول پی گیری لینک های ورودی و خروجی به یک سایت است. لینک هایی ناگهانی بیش از حد می تواند شما را با پنالتی شدن در گوگل روبرو کند.

پنالتی گوگل با الگوریتم مرغ مگس خوار

این الگوریتم ارتباط بین محتوا و کلمات کلیدی را بررسی می کند. ساز و کار این الگوریتم به این صورت است که: اولین کلمه کلیدی شما را بعنوان کلمه کلیدی اصلی در نظر گرفته و سپس تعداد تکرار کلمه کلیدی در محتوا را می شمارد. این الگوریتم به ازدیاد بیش از حد کلمات کلیدی در متن هم حساس است. در صورتی که در متنی تعداد کلمه کلیدی کم و یا بیش از حد از استفاده شده باشد. متن را اسپم تشخیص می دهد.

 

خروج از گوگل پنالتی

عوامل مهم در بهبود وضعیت سایت پس از اعمال گوگل پنالتی

  • نوع مجازات (گوگل پاندا، گوگل پنگوئن، جریمه دستی، بد افزار).
  • شدت مشکل (اُفت کوچک در رتبه بندی، قرار نگرفتن در رتبه بندی، خروج از ایندکس).
  • چقدر سریع می توانید مشکلات وب سایت خود را شناسایی کنید.
  • چقدر سریع می توانید مشکلات پیرامون وب سایت خود را برطرف کنید.
  • مدت زمان درخواستِ تجدید نظر (ارائۀ این درخواست در شرایط خاص لازم است).

راهکار های اصولی برای جلوگیری از پنالتی گوگل

در بالا گفتیم که برای جلوگیری از پنالتی شدن در گوگل باید الگوریتم های گوگل را بشناسیم. حالا ما با اصول کلی کار با الگوریتم های گوگل آشنا شدیم، برای جلوگیری از پنالتی شدن سایت بر اساس این الگوریتم ها چه باید کرد؟

تاثیر محتوای سایت در پنالتی شدن در گوگل

اگر بخواهیم در یک جمله نحوه نوشتن محتوای مناسب را برای سایت توضیح دهیم باید بگوییم که: محتوایی بنویسید که کاربر واقعی علاقه مند به خواندن آن باشد. این جمله بظاهر ساده تمام قواعد محتوا گذاری را تعیین می کند. برای تهیه محتوای مناسب باید یک استراتژی محتوا داشته باشیم. اما استراتژی محتوا چیست؟ استراتژی محتوا راهکاری است که شما برای سایت خود ایجاد می کنید، و طی آن راهکار، مشخص میکنید که هر محتوایی که برای سایت ایجاد می شود. باید دارای چه خصوصیاتی باشد. مثلا تعیین می کنید که مطالبی که در یک سایت تبلیغ مبلمان قرار میدهید به صورت آموزش های ساده و کاربردی نگهداری از مبلمان، توضیح کیفیت بخش های مختلف بصورت عامه فهم و... باشد. به این ترتیب هر کسی برای این سایت مطلبی تهیه کند. میداند باید مطلب خود را در چه چارچوبی بنویسد.

محتوای سایت باید ارزش خواندن داشته باشد. گوگل محتوای کوتاه را فاقد ارزش خواندن میداند و کاربر محتوای بلند را فاقد ارزش خواندن میداند. با این تناقض چه باید کرد؟ گفتیم که باید طرف مخاطب واقعی را بگیریم ولی از طرفی حجم کم مطالب سایت ممکن است به پنالتی شدن سایت ما بی انجامد. یکی از راه ها این است که خلاصه ای از مطلب را در مقدمه مقاله بیاورید. اصولا در مقاله نویسی حرفه ای هم ما یک خلاصه از مقاله را در ابتدا ارائه میدهیم. همین راهکار می تواند این تضاد را در وب حل کند. مخاطب واقعی شما که علاقه ای به خواندن متن بلند ندارد با خواندن همان خلاصه مطلب را دریافته و بسراغ دیگر مطالب سایت میرود. مخاطبی که بخواهد تمام متن را بخواند هم براحتی تمام متن را مطالعه میکند. گوگل هم به مقاله پرحجم مد نظر خود میرسد. یکی از نکاتی که بارها در باره محتوا گفته ایم ویرایش مجدد مقاله برای مخاطب واقعی است. اغلب محتوا نویسان وب وسواس کلمه کلیدی دارند. بنابراین در انتها مقاله را بازخوانی کنید و مطمئن شوید بکاربردن کلمات کلیدی خوانایی مقاله را کاهش نداده باشد.

رایج ترین مجازات های گوگل چه مواردی هستند؟

رایج ترین موارد در مجازات های گوگل، گوگل پاندا و گوگل پنگوئن هستند که با یکدیگر تفاوت دارند اما هر دو می توانند تاثیرات مخرب مشابهی بروی ترافیک وب سایت شما داشته باشند. اولین قدم برای بهبود وضعیت سایت از هر گونه مجازات، شناسایی نوع مجازاتی است که بروی وب سایت شما اعمال شده است.

این کار با بررسی علائم (علائمی مانند اُفت ترافیک سایت، اُفت ترافیک برای کلمه کلیدی به خصوص)، تاریخ های مرتبط با آپدیت های گوگل و هرگونه اخطاریه ای که در Webmaster Tools خود مشاهده نموده اید، انجام می شود.

گام عملی: از راهنمای زیر برای شناسایی دقیق مجازاتی که وب سایت تان را تحت الشعاع قرار داده است، استفاده کنید. اگر متوجه شدید که وب سایت تان به انواع دیگری از مجازات ها واکنش نشان می دهد،  تلاش کنید رابطه ای میان اُفت ترافیک سایت با آپدیت های گوگل پیدا کنید.

چگونه پاندا، پنگوئن و دیگر مجازات ها را شناسایی کنیم؟

گوگل پاندا

یکی از نشانه‌های اصلی این اتفاق، کم شدن ناگهانی ترافیک ارگانیک سایت یا رتبه شما در موتور جستجوی گوگل درست از یک زمان مشخص آپدیت الگوریتم پاندا است.
البته باید این را هم در نظر داشت که خیلی عوامل ممکن است در بروز چنین اتفاقاتی دست داشته باشند. بعضی از سناریوهای احتمالی می‌توانند پیشرفت یک رقیب در بازار (کسی که اخیراً در صفحه نتایج بالاتر از شما قرار گرفته)، جریمه‌های دستی گوگل (برای چک کردن گزارش‌های گوگل به Google Search Console مراجعه کنید)، کاهش‌های فصلی در میزان علاقه مخاطبان و مشتریان شما (مثلا کم شدن تقاضای چوب اسکی در وسط تیرماه) یا حتی به روز رسانی‌های دیگر گوگل (مثلا مربوط به گوگل پنگوئن) باشند.

در صورت بروز چنین اتفاقاتی، مهم‌ترین کاری که می‌توانید انجام دهید مطالعه دقیق اسناد به روز رسانی الگوریتم، مقایسه موارد مطرح شده با وضعیت وبسایت خودتان و تلاش در جهت رفع آن مشکلات است. اگر کاهش ترافیک سایت شما از یک تاریخ مشخص شروع شده، می‌توانید آن را با تاریخ آپدیت‌های گوگل پاندا مقایسه کنید تا سریع‌تر مشکل را پیدا کنید.

گوگل پنگوئن

دومین مجازات رایج در سئو، گوگل پنگوئن است که در درجۀ اول صاحبان وب سایتی که بیش از حد لینک سازی می کنند را هدف می گیرد. پنگوئن که در سال 2012 معرفی شد الگوریتمی است که به دنبال الگوهای غیر طبیعی لینک سازی می گردد تا وب سایت هایی که با ساخت بیش از حد لینک، قصد دور زدن قوانین گوگل را دارند، شناسایی و مجازات کند.

عقیدۀ گوگل در لینک سازی این است که تمام لینک های خارجی به وب سایت شما باید طبیعی باشند و به دلیل محتوای با کیفیت وبسایت به دست آمده باشد. در نتیجه، هر لینکی که با هدف افزایش رتبه ساخته شده باشد به عنوان ناقض قوانین گوگل شناخته خواهد شد. این لینک ها شامل لینک های خریداری شده، لینک های در خواستی، لینک های تبادلی و لینک های ساخته شده توسط ربات ها می باشد.

هنگامی که الگوریتم های پنگوئن متوجه می شوند شما برای دستکاری رتبۀ وب سایت در حال ساخت لینک های غیر طبیعی هستید، وب سایت شما را برای کلمه کلیدی (یا کلمات کلیدی) که هدف قرار داده اید مجازات می کند.

در صورتی که الگوریتم پنگوئن شما را تنبیه کند، متوجه تغییرات زیر خواهید شد:

  • وب سایت تان برای یک کلمه کلیدی (یا گروهی از کلمات کلیدی) دچار کاهش ترافیک خواهد شد. (برای مثال: صفحۀ وب سایت شما برای یکی از کلمات کلیدی از رتبۀ 2 گوگل به رتبۀ 364 تنزل پیدا می کند).
  • صفحه ای که شامل کلمه کلیدی به خصوص می باشد، از ایندکس گوگل خارج خواهد شد (de-indexed) در حالیکه بقیۀ صفحات وب سایت در گوگل ایندکس شده باقی می ماند.
  • ممکن است در بخش های "Search Queries" یا "Manual Actions" درون Webmaster Tools وب سایت خود، پیغامی با مضمون "لینک سازی غیر طبیعی" دریافت کنید.
  • در برخی موارد، صفحاتی از وب سایت تان که قرار نیست در رتبه بندی گوگل قرار بگیرند به علت تنبیه توسط الگوریتم پنگوئن در رنکینگ گوگل قرار خواهند گرفت. (به عنوان مثال صفحۀ "تماس با ما" در وب سایت شما به جای "صفحۀ اصلی" برای کلمه کلیدی اصلی شما نشان داده خواهد شد).

یک مشخصۀ ویژۀ مجازات الگوریتم پنگوئن این است که بر اساس صفحه عمل می کند. (معمولاً بروی صفحۀ اصلی تاثیر می گذارد، اما بعضاً می تواند بروی زیر صفحات نیز تاثیر گذار باشد) به این معنی که صفحۀ مجازات شده می تواند رتبۀ خود را از دست بدهد در حالیکه دیگر صفحات وب سایت رتبه و عملکرد بسیار خوبی دارند.

شدت مجازات توسط الگوریتم پنگوئن بسیار متغیر است. برای مثال از اُفت چند پله ای رتبۀ صفحه تا از ایندکس خارج شدن صفحه را شامل می شود.

روند بهبود وضعیت وب سایت پس از مجازات پنگوئن در راهنمای الگوریتم پاندا به زبان ساده توضیح داده شده است، اما ما در این مقاله به موارد ابتدایی آن اشاره می کنیم. وبمستر باید فهرست لینک های مرتبط با وب سایت خود را از طریق گزینۀ "latest links" موجود در webmaster tools به دست آورد و لینک هایی که از الگویی غیر طبیعی پیروی می کنند را از آن حذف کند. حذف این لینک ها به همراه ارسال درخواستِ تجدید نظر و ایجاد یک کمپین لینک سازی جدید می تواند وضعیت وب سایت را طی مدت مشخصی به حالت اولیه بازگرداند.

آپدیت پنگوئن نسخۀ 4.0 Real Time در حالت انتظار قرار دارد، اما انتظار می رود که در بهار یا تابستان سال 2016 عرضه شود.

  1. این به روز رسانی ممکن است شامل مجازات های جدیدی باشد. پیشنهاد می کنیم روند زیر را طی کنید:
    1. به Webmaster Tools خود مراجعه نماییدhttps://www.google.com/webmasters و قسمت های Search Queries و Manual Penalty را مشاهده کنید.
    2. ترافیک وب سایت خود را از طریق گوگل آنالیتیکس بررسی کنیدhttps://www.google.com/analytics و هر گونه اُفت ترافیک را مشاهده کنید.
    3. با استفاده از یک ابزار ردیابی کلمه کلیدی جایگاه وب سایت خود برای کلمات کلیدی اصلی را بررسی کنید.
  2. آپدیت پنگوئن نسخه 4.0 می تواند کمی نوسان ایجاد کند که کاملاً طبیعی است. (رتبه بندی شما می تواند برای چند روزی جا به جا شود، اما به این معنی نیست که شما مجازات شده اید).
  3. پنگوئن الگوریتمی است که کیفیت لینک ها را ارزیابی می کند و مخصوصاً الگوی غیر طبیعی و کیفیت آنها را زیر نظر می گیرد. برای آنکه وب سایت خود را در معرض جریمه قرار ندهید، بهتر است از ابزارهای ساخت لینک خودکار پرهیز کنید. (این نکته شامل ربات هایی که به صورت انبوه محتوای وب سایت شما را ثبت می کنند نیز می شود).
  4. ویژگی "real-time" این آپدیت به این معنی است که به علت تغییرات جدید ممکن است وب سایت تان مجازات شود یا وضعیت سئوی آن به مراتب بهتر شود. مسلماً این خبر خوشی برای آن دسته از وب سایت هایی است که قبلاً مجازات شده اند و در حال حاضر مشغول بهبود وضعیت سئوی خود هستند.
  5. بیشترِ (حتی شاید همۀ) "ابزارهای بررسی لینک پنگوئن" به درد نمی خورند. آنها شما را به سَمت خود می کشانند و از شما پول می گیرند و در نهایت لینک های ضعیفی که گوگل مجازات نکرده است را در اختیارتان قرار می دهند. اگر متخصص سئوی پیشرفته هستید و می خواهید لینک های خود را بررسی کنید فایل گزارش لینک های رسمی خود را از webmaster tools دانلود کنید. برای این کار به آدرس زیر مراجعه کنید:

Search Traffic -> Links to your site

در آخر به یاد داشته باشید که شما می توانید وضعیت هر سایتی را بهبود بخشید. پنگوئن یا پاندا تنها الگوریتم هستند و می توان با صرف کمی زمان وضعیت سئوی خود را ارتقا داد. لزومی ندارد که از هر آپدیت و به روز رسانی گوگل بترسید، در عوض آن را فرصتی ببینید که می توانید در مدتی کوتاه ترافیک بسیاری را وارد وب سایت خود کنید.

پنالتی شدن سایت توسط گوگل در اثر بک لینک ها

ما از تاثیر بک لینک در سئو آگاهیم و از طرفی همه ما سایت هایی که با بک لینک های بی ربط در گوگل رتبه گرفته اند را دیده ایم. گوگل سعی دارد که سایت هایی که در رتبه های بالا قرار دارند. از نظر کاربر واقعی جذاب و پر محتوا باشند. یکی از شرط هایی  که گوگل برای جذابیت واقعی یک سایت چک میکند. اسپم نبودن سایت است. محتوای حجیم می تواند متنی بی سر و ته و بدون خواننده واقعی باشد. با توجه به هزینه های بالای راه اندازی و نگهداری سایت. قطعا صاحبان سایت از راه اندازی سایت هدفی داشته اند. لینک های خارجی یکی از مهمترین عواملی است که گوگل با کمک آن اسپم بودن سایت را تشخیص می دهد. اگر سایت شما بسیار پرمحتوا و پر مخاطب باشد. ولی میزان ماندگاری مخاطب در سایت شما کم و تعداد بک لینک خارجی شما زیاد باشد. سایت شما از نظر گوگل اسپم تشخیص داده شده و از نتایج گوگل حذف می شود. تعداد زیاد بکلینک خارجی میتواند برای یک سایت در حکم مرگ آن باشد. برای پرهیز از تاثیر منفی الگوریتم گوگل پنگوئن بهتر است تا قبل از ایجاد محتوا های کاربر پسند و افزایش تعداد بازدید سایت از لینک دادن خارجی بپرهیزید. پیشنهاد ما عدم دادن لینک خارجی تا رسیدن به رتبه الکسای زیر یک میلیون و رسیدن به رتبه صفحه نخست برای ده کلمه دو حرفی است. بهتر است از ایجاد RSS های خارجی در سایت هم در تا رسیدن به این سطح بپرهیزید.

 

 

بازاریابی و تبلیغات به رکن اساسی جامعه امروز ما تبدیل شده است. سئو و بهینه سازی سایت برای موتورهای جست و جو و همچنین تبلیغات گوگل ادوردز از جمله مهمترین روش ها برای بیشتر دیده شدن سایت شما به حساب می آید. شرکت پیام آوا خدمات طراحی سایت تهران و سئو را با مناسب ترین قیمت به شما ارائه می دهد.

 

پنالتی گوگل در اثر میزان ارتباط محتوا با کلمات کلیدی

گوگل فوق العاده هوشمند است مثلا کلماتی مانند روتوش عکس، ادیت تصویر، حذف نویز از عکس، رنگ کردن مو بصورت دیجیتال با کلمات آموزش فتوشاپ و آموزش عکاسی مرتبط تشخیص داده میشوند. بنابراین برای جریمه نشدن توسط گوگل کافیست که عناوین داخل سایت با کلمه کلیدی سایت واقعا مرتبط باشد. نیازی به رعایت هیچ مورد دیگری برای جریمه نشدن نیست. ولی برای گرفتن رتبه بهتر در گوگل بهتر است عین کلمه کلیدی اصلی سایت در ابتدای عناوین بکار رفته باشد.

پنالتی گوگل را چگونه تشخیص دهیم؟

اگر سایت ما ناگهان از صفحه نتایج جستجوی گوگل حذف شد چگونه مطمئن شویم که مشکل از پنالتی شدن سایت است؟ یکی از بهترین راه ها ثبت سایت در گوگل وب مستر است. با ثبت سایت در وب مستر اطلاعات مفیدی از سایت دریافت می کنید، که به مدیریت سایت کمک خواهد کرد. اگر سایت با گوگل پنالتی مواجه شده باشد براحتی میتوانید در گوگل وب مستر این مسئله را متوجه و رفع کنید. مت کاتس در یوتیوب ویدئویی برای نحوه تشخیص پنالتی شدن در گوگل ارائه داده است. امکان ارائه همه آن در این مقاله ممکن نیست این ویدئو توسط سایت https://support.google.com به عنوان رفرنس در زمینه وب مستر Manual ارائه گردیده است و قطعا منبع قابل استنادی است. بطور خلاصه میتوانیم بگوییم برای اینکه متوجه پنالتی شدن سایت خود در گوگل بشوید مراحل زیر را طی کنید. این مراحل هنگامیکه یک دامنه جدید خریده اید نیز باید انجام شود:

  • ثبت سایت در گوگل وب مستر
  • از پنل سمت چپ کلیک روی گزینه search traffic و سپس انتخاب manual action
  • اگر در این قسمت پیامی مبنی بر اسپم بودن سایت دریافت کرده اید، سایت شما اسپم تشخیص داده شده است.

موتورهای جستجو چگونه سایت شما را می بینند؟

در نظر داشته باشید که نحوه خواندن محتوای سایت شما توسط روبات خزنده موتور جستجو و کاربران با هم متفاوت است. قوانین مرورگرها بر دو اساس شکل می گیرد :

  1. از دید فنی : که مرتبط به مباحث فنی و طبق اصول برای شناسایی موتورهای جستجوگر می باشد.
  2. از دید کاربران مرورگر : این دیدگاه برای موتورهای جستجو بسیار مهم هستند زیرا اگر سایت شما از لحاظ فنی عالی باشد اما به نحوی نباشد که کاربر را به خود جذب کند و کاربر به محض ورود به سایت از آن خارج شود، موتورهای جستجو رتبه بالایی برای آن سایت درنظر نخواهد گرفت.

در حقیقت برای بدست آوردن رتبه بالا در گوگل نیازمندیم که دو اصل فوق را به درستی و با کیفیت دنبال کنیم. از لحاظ فنی باید زمان، دقت، تجربه و دانش بالایی را در سئو و بهینه سازی سایت به دست آوریم. اما یکی از موضوعات مهم در زمینه سئو که باعث بالا بردن رتبه سایت می شود، کیفیت و جذابیت مطالب و محتوایی می باشد که در سایت قرار می گیرد.

سئو کلاه سیاه باعث جریمه شدن سایت در گوگل می شود؟

بسیاری از تازه کاران و یا افرادی که در زمینه سئو فعالیت میکنند از راه هایی استفاده میکنند که قوانین گوگل را زیر پا می گذارند و رتبه سایت را بالا می برند. گوگل این نوع سئو را، سئو کلاه سیاه  black hat seo نامگذاری کرده است.  در این روش ممکن است سایت در زمان کوتاهی به جایگاه خوبی در صفحات گوگل دست پیدا کند اما امروزه گوگل بسیار هوشمندانه عمل میکند و دیر یا زود متوجه سرپیچی از قوانین می شود و باید منتظر جریمه گوگل و پنالتی شدن سایت توسط گوگل بود.

 

استراتژی های سئو کلاه سیاه

 

در ادامه به قوانین گوگل و راهکار هایی برای جلوگیری از جربمه گوگل میپردازیم:

  1. از لحاظ سئو این موضوع حائز اهمیت است که از صفحات داخلی به صفحه اصلی (صفحه خانگی) سایت لینکی قرار داده شود اما این نکته را به خاطر داشته باشید که استفاده بیش از حد این موضوع سایت شما را به خطر می اندازد و ممکن است با جریمه گوگل مواجه شوید. برای استفاده مناسب از این قابلیت میتوانید به مقاله 19روش کاهش نرخ پرش مراجعه نمایید. جریمه گوگل در این شرایط به این صورت است که صفحاتی که از لحاظ فنی مناسب نیست را از لیست نتایج جستجو حذف کند بنابراین اگر مطالب مفیدی هم داشته باشید و قوانین گوگل را به درستی رعایت نکرده باشید ممکن است برخی از صفحات سایت جریمه شود. 

  2. هرچه تعداد سایت هایی که لینک بیشتری به سایت شما بدهند از لحاظ سئو برای سایت شما مناسب تر است. هرچه این لینک ها به طور طبیعی و مرتبط با موضوع سایت شما باشد بهتر است. در برخی از سایت ها میتوان هزینه ای پرداخت کرد تا لینک سایت شما را در سایت خودشان قرار دهند. گوگل خواهان گرفتن لینک به طور طبیعی و درست است بنابراین صرف هزینه برای گرفتن بک لینک به شما ضرر بزند و علاوه بر پرداخت هزینه، سایت شما را هم در لیست اسپم گوگل قرار دهد. بنابراین سعی کنید آنقدر سایت خود را از لحاظ ساختار درونی و ساختار فنی قوی کنید که مورد توجه موتورهای جستجو قرار گیرد.

 

 

تبادل لینک - پنالتی شدن سایت در گوگل

 

3. از سایت های بی کیفیت لینک نگیرید. برخی از سایت ها هستند که کیفیت بسیار پایینی دارند و یا امکان اینکه جریمه گوگل شامل حال آنها شود زیاد است. برخی از رقبای شما هستند که ممکن است سایت های بی کیفیت را پیدا کنند و لینک سایت شما را در آن سایت ها قرار دهند در نتیجه رتبه سایت شما روز به روز افت پیدا خواهد کرد. برای جلوگیری از این راه حل سایت هایی که به سایت شما لینک داده اند را به صورت مداوم چک کنید و ببنینید از لحاظ کیفیت مناسب هستند؟!

برخی پارامترها هستند که با آنها میتوان کیفیت سایت را سنجید مانند Page authority، Domain authority، Spam score و ...

4. دو سایت یکسان با دامنه های مختلف:

ممکن است شما دو سایت داشته باشید و مطالب آن یکسان باشد و مالک هردو سایت هم خودتان باشید. این کار در عمل مورد پذیرش موتورهای جستجو نیست چرا که مطالب به درستی ایندکس نمی شود. ربات و خزنده های گوگل به شدت حساس هستند و همه چیز برایشان دارای اهمیت است. برای اینکه هر دو سایت را به سایتی واحد تبدیل کنید و صفحات ایندکس شده را در یک سایت گردآوری کنید باید از ریدایرکت سایت یا redirect 301 استفاده کنید. 

5. یک روش غیر معمول دیگر که واقعا آزار دهنده است، استفاده از متون هم رنگ پس زمینه است و برای کاربران قابل مشاهده نیست و تصور برخی مدیران سایت این است که این متون توسط موتورهای جستجوگر، با کلمات بیشتری شناخته و دیتکت میشود.این کار به شما نمره منفی می دهد و بر عکس تصورتان سایت شما در لیست سیاه می نشیند.چون معیارهای موتورهای جستجوگر بسیار متفاوت و پیشرفته شده است.

6. بهینه کردن صفحات بی کاربرد برای کاربران سایت شما خیلی جالب نیست بنابراین بازدید کاربران از آن صفحات بسیار کم می شود، درنتیجه پنالتی شدن سایت توسط گوگل را در پی خواهد داشت. درست است که بهتر است تمامی صفحات سایتتان را سئو و برای موتورهای جستجو بهینه سازی کنید و مدام آن ها را با معیارهای روز گوگل جلو ببرید اما کاربری سایت شما هم بسیار اهمیت دارد و قطعا نباید روند کار خود را طوری ادامه دهید که به جریمه گوگل منجر شود و صفحات به اصطلاح پرت در سایت قرار دهید و وقت و انرژی برای بهینه کردن آن بگذارید در حالی که نتیجه و بازخودی هم برایتان نخواهد داشت.

7. مرتبط بودن کلمات کلیدی بسیار موثر است مثلا شما در زمینه آی تی زیر شاخه طراحی نرم افزار های تحت وب فعالیت دارید و در سایت خود تمام کلمات مرتبط با آی تی را مینویسید. مانند سخت افزار، شبکه ، سیستم های هوشمند، و .... این کلمات ممکن است بتواند در سئو سایت و جستجو تاثیر مثبتی داشته باشد اما برای کاربری سایت شما اصلا مفید نخواهد بود . و این وضوع میتواند امتیاز منفی و جریمه گوگل را در پی داشته باشد و شما اسم سایت شما را به اسامی لیست سیاه اضافه کند. به این روش keyword stuffing می گویند. 

 تکرار کلمات کلیدی در سایت

 

8. نمایش متفاوت متن برای کاربر و موتورهای جستجو، اصطلاحا page cloacking نام دارد. برخی از مدیران سایت به دو دلیل از این روش استفاده می کنند:

  • استفاده از این روش به باعث می شود که سایت در بین رقبا رتبه بهتری کسب کند اما رقبای شما نمی توانند از این کدها باخبر شوند.
  • استفاده از متونی که داخل متن وجود دارد که برای بهینه سازی سایت مفید است اما از دید کاربر پنهان می ماند وبعضا ممکن است کاربر با محتوایی کاملا متفاوت مواجه شود.

استفاده از page cloacking توسط الگوریتم پاندا شناسایی و جریمه گوگل را متوجه سایت خواهد کرد و ممکن است سایت پنالتی شود.

خروج از پنالتی گوگل

تبلیغات میان متنی

همچنین می توانید انواع جک برقی و قیمت جک برقی را در سایت  قائم الکترونیک ببینید. / انواع دوربین مداربسته و نماترموود و تجهیزات شبکه را نیز در سایت شرکت قائم  الکتریک می توانید ببینید.

تبلیغات میان متنی

گوگل پنالتی و نحوه خروج از آن

اگر لینک خریداری کرده باشیم و یا لینک فروخته باشیم ولی خرید و فروش لینک منبع اصلی درآمد سایت نباشد و بخواهیم که به رتبه گوگل برگردیم باید چه کنیم؟ برای اینکار در وب مستر گوگل در بخش پیام ها یک راهنمایی کامل هست که پیشنهاد می کنم حتما آن متن را بخوانید و قدم به قدم طبق آن پیش روید. در این بخش مراحل اصلی خروج از پنالتی گوگل را بررسی می کنیم:

  • اگر در فروم ها و کامنت ها لینک گذاشته اید تا جای ممکن آنها را حذف کنید.
  • اگر به کاربران اجازه افزودن لینک در کامنت های سایت را داده اید تمام لینک های موجود در کامنت را حذف کنید. اینکار با یک دستور PHP یا ASP ممکن است و لازم نیست کل پیام های سایت را یکی یکی چک کنید.
  • قسمتی از سایت را که محتوای اسپم دارد و صرفا برای تبلیغ یک سایت و مجموعه دیگر ایجاد شده است را حذف کنید.
  • نام های کاربری تبلیغاتی را در سایت تغییر داده و یا حذف کنید.
  • در گوگل سایت خود را برای واژه های تبلیغاتی و واژه های نامتعارف مربوط به مسائل غیر اخلاقی سرچ کنید. در صورت وجود چنین مطالبی آنها را حذف کنید.
  • هر محتوایی را که، ارتباط محتوایی، با کل سایت ندارد را حذف کنید.
  • بحث های سیاسی را از سایت حذف کنید.
  • مانع قرار دادن لینک توسط کاربران شوید.

اگر مطمئن هستید که تمام مراحل را انجام داده اید و دیگر سایت شما یک سایت اسپم نیست، این موضوع را به اطلاع گوگل برسانید لینک https://www.google.com/webmasters/tools/reconsideration به صورت مستقیم شما را به بخش مربوطه در وب مستر برای چک دوباره سایت می برد. به یاد داشته باشید که سایت شما علاوه بر کنترل توسط ربات توسط کارشناسان گوگل بررسی می شود.

سئو ؛ بهینه سازی و طراحی سایت...
ما را در سایت سئو ؛ بهینه سازی و طراحی سایت دنبال می کنید

برچسب : پنالتی گوگل, نویسنده : پوریا بازدید : 318 تاريخ : سه شنبه 18 آذر 1399 ساعت: 2:35